Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важливі новини. Справа в тому, що фахівці з компанії Yasno, яка постачає електроенергію до будинків українців, дали поради, як убезпечити себе від проблем через чужі борги.

При придбанні квартири на вторинному ринку споживачі можуть опинитися у ситуації, коли попередній власник нерухомості приховав борги за електроенергію. За наявність заборгованості квартиру можуть відрізати від світла.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії Yasno.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

У компанії порекомендували покупцям не нового житла перевіряти стан особового рахунку та обов'язково переоформити його на себе. Це потрібно зробити навіть у тому випадку, якщо квартира дісталася у подарунок чи спадщину від родичів.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

"Тільки так ви отримаєте всю інформацію про нарахування, борги та оплати. А також уникнете відключення за борги, про які могли і не здогадуватися", - попередили в компанії.

Публікація "Yasno", скріншот: Facebook
Публікація "Yasno", скріншот: Facebook

Як переоформити особовий рахунок

Для переоформлення особового рахунку необхідно зробити таке:

1. Звернутись до оператора системи розподілу, який обслуговує будинок.

2. Подати постачальнику заявку на переоформлення рахунку.

Нагадаємо, платіжки суттєво зростуть: українцям почали по-новому нараховувати плату за газ.

Раніше повідомлялося, що YASNO всерйоз візьметься за українців: наполягатимуть переходити.

Також, українці можуть суттєво заощадити на рахунках за світло: що потрібно знати.