В Україні існує виключно важлива та почесна ініціатива, спрямована на надання підтримки тим, хто зазнав важких втрат у зв'язку з воєнними діями. Йдеться про 50% пільгу на комунальні послуги, що надається родичам загиблих військовослужбовців.

Згідно з інформацією Пенсійного фонду України, ця пільга поширюється на батьків та членів сімей військовослужбовців, які загинули, пішли з життя або зникли безвісти під час виконання військової служби.

Пільги для переселенців 2020, фото - Рexels
Пільги для переселенців 2020, фото - Рexels

Людям, які перебувають у такій нелегкій життєвій ситуації, надається можливість отримати 50% знижку на комунальні послуги у житлових будинках, незалежно від форми власності.

Пільга охоплює широкий спектр комунальних послуг, включаючи:

  • електроенергію,
  • природний газ,
  • водопостачання холодної та гарячої води,
  • придбання зрідженого газу,
  • придбання твердого палива,
  • вивезення побутових відходів.

Пільги для УБД. Фото: Youtube
Пільги для УБД. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Пільга застосовується як до квартир, так і до приватних будинків. При цьому вона надається незалежно від доходу одержувачів.

Уточнення у наданні пільги: знижка розраховується на площу у розмірі 21 квадратного метра на особу, яка постійно проживає у житловому приміщенні, та додатково 10,5 квадратних метра на кожного члена сім'ї.

Раніше ми писали, тепло у квартирі – приємні цифри у платіжках: дієві лайфхаки економії на будь-який гаманець

Також наш портал інформував, процедуру спростили: тепер отримати пільги набагато простіше

Вам буде цікаво дізнатися про те, що можна платити 1,05 гривні за кіловат: як суттєво заощадити на комуналці