Українці можуть одержати додаткові виплати у розмірі 1100 гривень щомісяця. Програма підтримки діє протягом 6 місяців, тобто максимальна сума виплати – 6600 гривень. Хто та як може отримати підтримку, йдеться на сайті Житомирської обласної держадміністрації.

Програма багатоцільової грошової допомоги запроваджується на території Житомирської області. Виплати фінансуються за рахунок благодійного фонду Lumos Foundation спільно із Всеукраїнською громадською організацією України без сиріт за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду для України.

Виплати за дитину. Фото: скрін youtube
Виплати за дитину. Фото: скрін youtube

Фінансову підтримку можуть одержати сім'ї з дітьми, у тому числі внутрішньо переміщені громадяни. Виплата становить 6600 гривень на сім'ї та нараховується протягом шести місяців – по 1100 гривень.

Категорії громадян для отримання допомоги:

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще
  • сім'ї, у яких є дитина з інвалідністю чи особливими освітніми потребами;
  • малозабезпечені сім'ї, які виховують 3 та більше дітей;
  • самотні батьки, які самі виховують дитину віком до 18 років;
  • прийомні сім'ї, які виховують дітей віком до 3 років;
  • сім'ї, які виховують 2 та більше дітей, які повернулися з інтернатної установи.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Для отримання допомоги один із батьків повинен звернутися до працівника територіальної громади за місцем реєстрації або тимчасового проживання з відповідною заявою та пакетом документів. Уточнити деталі участі у програмі допомоги можна за номером: +30980349412.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 6600 та 3600 грн на дитину та дорослу: хто має право на додаткові виплати.

Також наш портал інформував, батьки можуть отримати грошову допомогу від держави: яким категоріям виплачуватиметься.

Крім того, ми писали, українцям дали лише 30 днів: хто може отримати допомогу від держави.