Українці можуть отримати адресну допомогу у розмірі 3500 гривень. Виплата надається окремим категоріям громадян раз на рік. Хто може оформити фіндопомогу, повідомляється на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

У Нововолинській громаді члени сімей Захисників України, які загинули та зникли безвісти військовослужбовців та учасників АТО/ООС можуть отримати виплату у розмірі 3500 гривень. Ці кошти надаються з місцевого бюджету та можуть бути витрачені на купівлю твердого палива.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Для отримання адресної допомоги українці мають звернутися до управління соціального захисту та надати необхідний пакет документів.

Опалення дровами. Фото: скрін youtube
Опалення дровами. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Які документи потрібно зібрати:

  • заяву про виплату, написану за формою;
  • копії паспорта та довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • копії документів, що підтверджують декларація про пільги;
  • копії документів, що засвідчують родинні стосунки;
  • довідка про підтвердження відсутності газифікації у будинку;
  • довідка про наявність пічного опалення;
  • реквізити банківського рахунку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці ризикують втратити соціальні виплати у 2024 році: хто може залишитися з порожніми кишенями.

Також наш портал інформував, перерахунок пенсій залежатиме від кількох умов: як підвищуватимуть виплати працюючим пенсіонерам.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чи знайде Україна гроші на березневу індексацію пенсій 2024 року? Експерт пояснив, чи варто затягувати пояси.