Одразу кілька категорій українців може отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів. Програма підтримки діє на території Тернопільської громади. Про це повідомляє депутат Тернопільської міськради Наталія Паньків на своїй сторінці у facebook.

Протягом року мешканці Тернопільської громади, у тому числі внутрішньо переміщені особи, можуть двічі отримати безкоштовні продукти та індивідуальні засоби особистої гігієни.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу:

  • пенсіонери;
  • особи з інвалідністю I та II групи;
  • багатодітні, а також малозабезпечені сім'ї;
  • українці, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Для отримання гуманітарної допомоги необхідно звернутися до управління соціальної політики, подати відповідну заяву та надати пакет документів.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube
Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube

Які документи знадобляться:

  • копія паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • копії свідоцтв про народження неповнолітніх дітей;
  • копія посвідчення або довідки МСЕК, незаможної особи;
  • копія довідки ВПО, якщо людина є переселенцем.

Подати документи на отримання допомоги можна за адресою: м. Тернопіль, вул. Миколи Лисенка, 8, понеділок – четвер з 08:00 до 17:00 та п'ятниця з 08:00 до 16:00. Уточнити питання можна за номером: 0352235670.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям знову роздають безкоштовні продуктові набори: пощастило ще одній області.

Також наш портал інформував, від 5500 до 8000 гривень: українки можуть отримати фіндопомогу за новою програмою підтримки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.