Під час передачі показників електролічильника споживачі часом можуть поставати перед труднощами. Наприклад, система може просто відмовлятися приймати дані. Що робити в такому випадку, розповіли на facebook-сторінці YASNO.

Зіткнутися з проблемами під час передачі показників електролічильника часто можна після візиту контролера розподільчої компанії. Трапляється це через різницю у показаннях, які вніс фахівець та намагається подати споживач.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

"Чому після візиту контролера розподільчої компанії інколи не вдається внести показання в особистому кабінеті? Швидше за все ви намагаєтесь ввести менші показання, ніж зафіксував контролер, тому їх не приймає система, адже вона "бачить" некоректну різницю", - пояснили фахівці.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

У YASNO зазначили, що якщо система не приймає показники, то насамперед потрібно переконатися, чи не помилилися ви у цифрах. Якщо все гаразд, необхідно звернутися до оператора системи розподілу і подати актуальні показники з фотофіксацією лічильника.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, рахунки за світло зміняться: з 1 лютого клієнти YASNO платитимуть за новими тарифами.

Також наш портал інформував, екстрені, стабілізаційні та аварійні відключення: у Yasno розповіли, чому може зникати світло в наших будинках.

Крім того, ми писали, у YASNO попередили споживачів про штрафи: кого каратимуть.