Вже практично закінчився січень — передостанній зимовий місяць, уже за кілька місяців добігає кінця черговий опалювальний сезон в умовах повномасштабної війни.

Окупанти відмовилися від торішньої ідеї з масовими ракетними атаками щодо критичної інфраструктури України. Тому ми живемо поза умовами віялових відключень світла. Проте електроенергії в деяких немає.

Київ без світла, фото із соцмереж
Київ без світла, фото із соцмереж

Зокрема, Боярська громада на Київщині готується до масштабних та тривалих відключень електрики через ремонтні роботи енергетиків ДТЕК.

За інформацією місцевої влади, через ці роботи не буде світла 18 січня з 09:00 до 15:00 у Боярці та низці вулиць та селищ, а також 20 січня з 08:00 до 18:00 на інших вулицях Боярки та в селах Нове, Єдність, Польова.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ці заходи відбуваються на тлі побоювань щодо масованих відключень електроенергії у Києві та інших містах через нові ракетні удари росіян чи похолодання. Однак у "Укренерго" запевняють, що навіть за такого сценарію колапсу енергосистеми не відбудеться.

Українці без світла, фото: zmist.pl
Українці без світла, фото: zmist.pl

За словами керівника компанії Володимира Кудрицького, хоч похолодання і ускладнює роботу мереж, а ракетні обстріли можуть спричинити перебої, ворог не досягне повного знеструмлення.

Нагадаємо, тепер атомні станції не потрібні? Вчені навчилися видобувати електрику з боліт

Як повідомляв "Знай.uа", українцям назвали суму боргу, за якої "відріжуть" електрика

Знай.ua писав, газ, тепло та електроенергія:нардеп розповів, коли може подорожчати комуналка