Народні депутати не перестають дивувати українців. Так, народний депутат від фракції "Слуга народу" Роксолана Подласа заявила, що зібрати гроші на мобілізацію можна шляхом встановлення податків на покупку нового iPhone.

Про це вона розповіла в ефірі телемарафону ''Едині новини''.

Раніше Володимир Зеленський заявляв тезу, що для фронту потрібно закликати ще близько 500 тисяч чоловіків.

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

Звичайно, потрібні великі кошти для того, щоб забезпечити та прогодувати військових. Народні обранці почали обговорювати різні ідеї щодо взяття коштів на мобілізацію.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нардеп озвучила ідею створення "податку на розкіш" для українців, які мають можливість купувати собі дорогу техніку та автомобілі.

Айфон 14 Про. Фото: скрін
Айфон 14 Про. Фото: скрін

"Можна ще подумати про податок на розкіш. Незважаючи на війну, у нас величезна кількість автомобілів та дорогої техніки в'їжджає до країни. Ми бачимо за митною статистикою, скільки ноутбуків, телефонів щомісяця ми імпортуємо. Але якщо це новий iPhone, який коштує 60-70 тисяч гривень, то він може оподатковуватись додатковим митом",– заявила голова бюджетного комітету.

Вона також додала, що люди, які отримують понад 20 тис. гривень зарплати, мають сплачувати більший військовий збір.

"Якщо ви заробляєте більше 20 000 грн, то ви могли б платити військовий збір не 1,5%, а 3%. Треба подумати про податки на розкіш",— зазначила Підласа.

Нагадаємо, в укриття столичної школи прорвало трубу і тріснула стеля: гаряча вода полилася на голови дітей

Раніше ми писали про платіжку за обслуговування газових труб: чи потрібно платити власникам приватних будинків

Як повідомляв Знай.ua, це може призвести до смерті: споживачів газу попередили про велику помилку