Як з'ясувалося, міська адміністрація Канєва вирішила переглянути тарифи на послуги з управління сміттям. На їхню думку, це необхідно зробити у світлі нових законодавчих змін, і пропонується підняти тарифи в середньому на 20%.

Про це повідомляє Канівська міська рада.

Наразі, з урахуванням змін у законодавстві, підприємство обґрунтовує необхідність перегляду тарифів відповідно до економічно обґрунтованих параметрів.

Вивіз сміття, скріншот: YouTube
Вивіз сміття, скріншот: YouTube

Канівська міська адміністрація стверджує, що перегляд тарифів не лише забезпечить безперебійне надання послуг з управління відходами, а й покращить фінансовий стан підприємства. Вони планують використовувати плановий прибуток для оновлення техніки, закупівлі нових контейнерів та підвищення обслуговування міста загалом.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Якщо ви маєте якісь зауваження щодо цього перегляду тарифів, ви маєте цілих 8 днів, щоб висловити свою точку зору. Можна зробити це особисто, відвідавши адресу міської адміністрації, або надіславши листа на вказану електронну адресу.

вивіз сміття у Києві
вивіз сміття у Києві

Крім того, для тих, хто хоче укласти договір на послуги з управління відходами, офіс "ЖЕКу" відкрито з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 16:00. Якщо ви є фізичною особою, візьміть із собою паспорт, реєстраційний номер платника податків та документи, що підтверджують ваші права на нерухомість.

А якщо юридична особа, не забудьте установчі документи та підтвердження права користування нерухомістю.

Також наш портал повідомляв, чи збідніють гаманці українців: скільки коштуватиме доставка газу 2024 року

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що халява закінчилася? Як тепер в Україні каратимуть тих, хто перестав платити за світло

Вам буде цікаво дізнатися, в України збільшили мінімальний внесок для нарахування пенсії: як це вплине на виплати