На українців чекають оновлені цінники на популярну рибу. В скільки у другій половині січня обійдеться оселедець, шпроти та сардини, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

У другій половині січня в українських супермаркетах змінилися ціни на найпопулярніші рибні товари. Так, сардини обійдуться українцям дорожче, якщо порівнювати з минулим місяцем, а оселедець можна купити за приємнішою ціною.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, середній цінник на слабосолений оселедець знизився з 154,72 до 132,63 гривні за кілограм. Вартість риби в супермаркетах варіюється від 79,90 до 169,00 гривні за кіло в залежності від торговельної мережі.

Ціни на оселедець. Фото: скрін Мінфін
Ціни на оселедець. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Сардини натуральні в середньому продаються по 65 гривень за 230-грамову баночку. Якщо порівнювати зі груднем, то цінник на продукт зріс більше ніж на 2 гривні. У супермаркетах продукт можна знайти за ціною від 62,50 до 67,50 гривні за баночку залежно від мережі.

Ціни на сардини. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардини. Фото: скрін Мінфін

Шпроти "Аквамарин" в олії в середньому коштуватимуть українцям 72,60 гривні за 150-грамову баночку. Цінник залишається рекордно високим і порівняно із груднем не змінився. Вартість даних шпротів коливається в межах 69,80-75,40 гривні залежно від супермаркету.

Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін
Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, тільки зелений горошок вирішив не дорожчати: вартість маринованих огірків, цибулі та часнику б'є по кишенях українців.

Також наш портал інформував, ціни на курятину: чи варто забивати морозилку м'ясом про запас, прогноз експерта.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вартість гарнірів продовжує радувати українців: супермаркети оновили ціни на макарони, гречку та пшоно.