Одразу кілька категорій українців у різних областях можуть отримати фінансову підтримку – 3600 гривень щомісяця протягом пів року. Заявки на виплати приймає благодійна організація "Карітас-Спес Україна".

Проєкт допомоги поширюється на Львівську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Тернопільську, Київську, Житомирську, Чернігівську, Черкаську, Харківську, Дніпропетровську, Донецьку та Запорізьку області.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Допомога надається на картку щомісяця у розмірі 3600 гривень на особу. Програма діє протягом 6 місяців, тобто максимальна виплата на 1 особу – 21 600 гривень. Максимальна кількість одержувачів допомоги в одній сім'ї – три особи.

Які категорії можуть претендувати на матеріальну підтримку:

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще
  • Багатодітні сім'ї, у тому числі ВПО, які перебувають у важкому матеріальному становищі;
  • самотні пенсіонери – старше 70 років;
  • самотні батьки;
  • сім'ї, де є діти під опікою;
  • сім'ї, де є люди з інвалідністю.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Як подати заявку

Реєстрація на допомогу триватиме до 1 лютого 2024 року. Заповнити заявку претенденти можуть онлайн за цим посиланням. У разі додаткових питань можна звертатися за номером 0800300344.

Раніше портал Знай повідомляв, потрібна лише банківська карта та реєстрація: українцям виплатять по 1000 доларів допомоги.

Також наш портал інформував, українцям перерахують на карту нову грошову допомогу: отримати можуть мешканці трьох областей.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, від 7100 до 28400 гривень: з січня підвищили розмір виплат для частини українців.