Українців попередили про серйозні зміни з платіжками за блакитне паливо. Нововведення поки торкнеться лише частини споживачів. Деталі розкрили на офіційній сторінці Волинської філії "Газмережі" у соціальній мережі facebook.

Клієнтам "Нафтогазу" та Волинської філії "Газмережі" почне приходити одна паперова платіжка, в якій будуть нараховані суми до оплати за фактичне споживання та доставку блакитного палива. При цьому обидві послуги, як і раніше, потрібно оплачувати окремо.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Оплата за дві різні послуги й надалі відбуватиметься окремо, а сума за розподіл газу залишається незмінною та індивідуальною для кожного споживача", - йдеться у повідомленні.

Таке нововведення повинне полегшити життя побутовим споживачам, адже всі дані будуть в одній квитанції. Зазначається, що там зібрані всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань та оплати.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Надалі, цілком імовірно, що нововведення поширюватиметься і на інші регіони, де функціонують "Газмережі".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Газмережі" розповіли про витрати на техобслуговування та третю платіжку за газ: важливо знати кожному.

Також наш портал інформував, бюджетники отримуватимуть велику зарплату: на скільки зросте, і які категорії торкнеться підвищення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не потрібно стояти в чергах: у "Київтеплоенерго" пояснили 8 питань, які можна вирішити без візиту.