Частина українців мають право на пільги і субсидії, які дозволяють економити на платіжках за комунальні послуги. Однак економити на блакитному паливі можна і без привілеїв, а просто знаючи невеличку хитрість.

Про те, як знизити витрати сімейного бюджету розповідає пресслужба Чернігівської філії "Газмереж".

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії радять українцям сплачувати послуги із розподілу газу наперед. Таким чином споживачі можуть зекономити до 200 гривень на рік.

У "Газмережах" пояснюють, що сплачуючи річну доставку за розподіл газу одним платежем, ви суттєво економите на комісії за грошові перекази.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

"Якщо ви маєте лише газову плиту для приготування та підігріву їжі, то ваш щомісячний платіж в середньому складає 11 грн, тобто 132 грн на рік. В той час, як місячна комісія становить близько 15 грн. Сплативши наперед ви зекономите на комісії близько 170 грн. Плата за розподіл газу щомісяця є однаковою, тому легко підрахувати суму вашого річного платежу", - наводять приклад у компнаії.

Сплачуючи наперед, споживачі економлять не тільки свої кошти, а й нерви та час у чергах до банку, терміналу або відділення Укрпошти.

Також наш портал повідомляв, "Газмережі" попередили українців, які використовують газові плити та духовки: має пам'ятати кожен

Раніше Знай.ua стало відомо про те,як дізнатися точний розмір плати за газ: "Газмережі" за літерами все розповіли

Вам буде цікаво дізнатися про переплату за доставку газу: українцям показали, як повернути гроші