Клієнти Газорозподільної мережі "Нафтогаз" жваво обговорюють нову можливість отримання знижки на газові рахунки. Ця інформація з'явилася після питання одного з клієнтів, який висловив сумнів щодо правдивості такої пропозиції.

Коментар клієнта під постом у Facebook компанії був відзначений оператором, який пояснив, чи можливо отримати знижку на оплату газу.

Оплата комуналки, скріншот з відео
Оплата комуналки, скріншот з відео

Згідно з відповіддю компанії, знижка надається, якщо клієнт оплачує точну суму нарахувань за певний період, звертаючи увагу на необхідність сплати всієї суми, а не залишку до сплати.

Для отримання знижки в 1% необхідно здійснити повну оплату нарахувань за попередній місяць до 15 числа поточного місяця. Оплата може бути здійснена через різні платіжні системи, такі як IPay, LiqPay, Портмоне, Google pay, Apple pay, ГЕРЦ та додаток Монобанку.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Звернення до "Нафтогаз" / фото: скріншот Facebook
Звернення до "Нафтогаз" / фото: скріншот Facebook

Опцією є оплата через платіжні системи ГЕРЦ, Google pay, Apple pay в особистому кабінеті на сайті компанії або через чат GASUA в Viber/Telegram/Messenger(Facebook) з використанням платіжної системи LiqPay.

Після виконання всіх зазначених умов знижка буде автоматично нарахована в наступному періоді. Це нова пропозиція від "Нафтогазу" стало предметом інтересу для багатьох клієнтів, і вони активно обговорюють шляхи та можливості отримання цієї знижки.