Одразу чотири категорії українців із числа внутрішньо переміщених осіб можуть претендувати на нову допомогу у вигляді теплих наборів. Про це йдеться на офіційній instagram-сторінці благодійного фонду "Каритас-Спес-Харків".

Внутрішньо переміщені українці й надалі можуть розраховувати на підтримку не лише держав, а й різних фондів та організацій. Цього разу Каритас-Спес-Харків за підтримки проєкту HARPU оголосив реєстрацію на "теплу допомогу" для населення.

Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube
Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube

Подати заявку на гуманітарну допомогу можуть внутрішньо переміщені особи, які набули відповідного статусу після 24.02.2022. При цьому потрібно відноситься до однієї з категорій:

  • людина з інвалідністю I, II або III групи;
  • багатодітна сім'я, в якій 3 та більше дітей;
  • самотня мати чи батько;
  • постраждале від повномасштабної війни населення: загинув член сім'ї, пошкоджено житло.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Щоб залишити заявку на отримання гуманітарної допомоги, необхідно скористатися чат-ботом благодійного фонду в Telegram за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, почався прийом заявок на нову гуманітарну допомогу: кому з українців допоможуть продуктами.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.