Пори те, що в Україна постійно потребує фінансування наших західних та американських партнерів, значні кошти з державного бюджету продовжують витрачати на телебачення, причому навіть не тільки на самі зйомки.

Так, більше 1,8 мільйони гривень платформа іномовлення виділила для того, щоб ведучий, учасники і гості проекту "Ранок вдома" були на зйомках ...тверезими.

Про це повідомив екснардеп Ігор Мосійчук.

Колишній політик повідомляє про те, що платформа іномовлення за 1 839 333,33 грн замовила послуги з організаційного супроводу ведучого, учасників та гостей для проекту "Ранок вдома".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

До цього супроводу входить:

  • забезпечення не перебування в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння на знімальному майданчику;
  • контроль готовності до знімального циклу, інформування щодо перебігу виробництва проекту;
  • організація примірок одягу затвердження образів;
  • завчасне надсилання текстів, затверджених сценаріїв, списку героїв та гостей;
  • забезпечення вчасного прибуття на знімальний майданчик;
  • координація щодо проведення знімального процесу, бронювання дат та формування занятості на проекті.

Всього планують відзняти 120 випусків.

Мосійчук звертає увагу на те, що ці кошти підуть саме на "підготовку" до шоу, а на самі зйомки організатори створили окремий тендер.

Цікаво, що більшість контенту на каналі ніхто не дивиться, а кількатисячні перегляди зібрали лише святкові рецепти страв.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, поліція шукає прокурора Ільницького, який відгуляв шикарне весілля у розпал війни: підозрюють, що наречений втік за кордон

Раніше на порталі Знай повідомлялося, під Києвом чиновники нагородили себе величезними преміями: "Коли ж вони нажеруться"

Також, наш портал інформував, міг фінансувати путінську армію: СБУ оголосила підозру "алкогольному магнату" Черняку