Українцям, які потрапили у складні життєві обставини, можуть отримати допомогу фінансами і продуктами від благодійних фондів та організацій. З 8 січня переселенці з територій, які активно обстрілюють окупанти, можуть отримати грошову допомоги.

Зазначається, що волонтери БФ "Посмішка ЮА" з 8 січня 2024 будуть проводит верифікацію в центрі "Народна допомога" на отримання грошової допомоги від консорціуму JER.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Вона призначається для сімей ВПО, які отримували за останні 30 днів грошову допомогу від недержавних коштів розміром 3600 грн на місяць та які не отримували за останні 120 днів грошову допомогу від недержавних коштів розміром 10800 грн.

Про це повідомляє волонтерський центр "Народна допомога".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Подати заявку на отримання допомоги можуть наступні категорії громадян ВПО з Херсонщини, Нікополя, Марганця:

  • багатодітні домогосподарства (троє і більше дітей)
  • в домогосподарстві є люди з інвалідністю
  • домогосподарства з одним годувальником чи годувальницею
  • в домогосподарстві є вагітні жінки або діти до 2-х років
  • в домогосподарстві є люди похилого віку (від 59 років).

Грошова допомога, скріншот з відео
Грошова допомога, скріншот з відео

Запрошувати українців будуть телефонним дзвінком.

Центр "Народна допомога" знаходиться за адресою: Запоріжжя, проспект Соборний,181. Приймають з 8 січня 2024 з 10:00 до 13:00.

Заявку на отримання виплат можна оформити за посиланням.

Збираючись до Центру, обов'язково візьміть із собою:довідку ВПО; паспорт; свідоцтво про народження дитини; ІПН; пенсійне посвідчення; посвідчення про наявність інвалідності; банківські реквізити (Обов’язково знати IBAN ); посвідчення багатодітної сім’ї – документ підтверджує, що батько мати або батько одинаки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від безкоштовних путівок до ліків: пільги, про які не знали одержувачі допомоги.

Також наш портал інформував, більше 10 тисяч гривень на людину: Естонія допоможе українцям, які постраждали від війни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, додаткова грошова допомога та пільги по-новому: які зміни чекають на українців.