Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Важливо розповісти, що представники компанії "Нафтогаз" пояснили споживачам, як передавати показники лічильників газу облгази яких відмовилися від використання чат-ботів у месенджерах, зокрема у "Вайбері".

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на питання клієнта у соціальній мережі Facebook.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Українка звернулася з питанням такого плану: "Миколаївгаз відмовився від 7104 ботів у Вайбері. Чому? Куди передавати свідчення? Вам? Так ви пишете, що прийнято та передасте місцевим міськгазам. Прекрасно. Кілька місяців тому таке вже було... Вам передала, а до місцевих не дійшло... На папері – борг! Тепер ці місцеві відмовилися від 7104.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

У компанії "Нафтогаз" відповіли, та заявили, що клієнти Миколаївської філії ТОВ "ГазМережі" можуть передати показники лічильника з 28 по 5 число включно такими способами:

- в особистому кабінеті https://my.gas.ua/login (Для цього потрібно натиснути кнопку "Передати показники" особистому кабінеті)

- у чат-боті GASUA Viber, Telegram, а також Messenger (Facebook) (Для цього потрібно натиснути кнопку "Передати показники" у чат-ботах GASUA).

- за допомогою IVR меню, а також зателефонувавши до контакт-центру Нафтогазу за номерами 0663002888, 0983002888, 0933002888.

- за допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 4647. Для цього необхідно ввести номер особового рахунку (9 цифр), пробіл, фактичні покази лічильника (5 цифр).

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Важливо вносити тільки чорні цифри в кому, які вказані на лічильнику. Наприклад, "123456789 00123".

На сайті "Нафтогазу": https://gas.ua/ru/indicators, використовуючи тільки особовий рахунок та перші три літери прізвища власника рахунку.

Нагадаємо, нові платіжки заженуть у кредити: тарифи на воду та каналізацію піднімають до 80 гривень.

Раніше повідомлялося, для частини українців запровадили "другу платіжку" за воду та вивіз сміття: кому доведеться платити більше.

Також, субсидію на комуналку можуть відібрати: у Мінсоцполітики попередили українців .