Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин, або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні соціальні продукти, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на пшеничний хліб, вершкове масло та варену ковбасу.

Варто одразу відзначити той факт, що на початку січня лідером зі зниження цінників виявилася варена ковбаса, одразу кількох видів. А ось олія та хліб практично не змінилися у вартості.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним від фахівців економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, фото: Знай.ua
Ціни на хліб, фото: Знай.ua

Вартість пшеничного хліба

Згідно із відкритою інформацією, станом на 6 січня цінник на пшеничний хліб залишився на рівні минулого місяця – 31,95 грн. за 650 грам. При цьому пшеничний хліб "Цар Хліб" нарізний подорожчав із 32,93 грн. до 37,99 грн. за 600 грам.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

В українських супермаркетах змінилися ціни на вершкове масло, тепер продукт бренду "Селянське" 72,5% 200 гр продають в Auchan по 72,30 грн., у Metro – 71,66 грн., у Varus – 73,90 грн., у Megamarket – 72,50 грн. А ось вершкове масло "Яготинське" 73% 200 гр продається в Novus по 76,99 грн., у Metro – 77,79 грн., у Varus – 73,80 грн., у Auchan – 74,80 грн.

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Вартість вареної ковбаси

Продукт, який кладуть на верхівку бутерброду – варена ковбаса, встигла за місяць подешевшати у деяких брендах до десятків гривень. Так, ковбаса варена Алан докторська 1 кг продається в Metro по 345,49 грн., Varus - 99,90 грн., Auchan - 318,70 грн., Megamarket - 381,60 грн.

Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube
Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube

Ковбаса варена Алан молочна 400 гр продається в Novus по 124,00 грн., у Metro – 107,89 грн., у Varus – 95,90 грн. Ковбаса варена марки "Глобине" докторська у розмірі 1 кг продається у мережі Auchan по 209,00 грн.

Ціни на варену ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на варену ковбасу, скріншот: Minfin

Нагадаємо, доведеться чекати літа: гаманці українців можуть не потягнути нові ціни на популярну зелень.

Раніше повідомлялося, усього 7 грн за кіло: українські супермаркети поділилися цінами на капусту, цибулю та моркву.

Також, гуманітарні набори не потрібні? В Україні різко дешевшає гречка, сіль та олія.