Українцям, у яких встановлені квартирні лічильники тепла та води, необхідно до 31 січня пройти важливу процедуру. Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Комунальники попередили споживачів, що з 5 по 31 січня включно триватиме період прийому показань квартирних лічильників тепла та води.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Також у цей період українці можуть актуалізувати інформацію про встановлення квартирних лічильників на облік, заміну, повірку та коригування показань.

"Показання лічильника гарячої води необхідно передавати навіть якщо встановлено бойлер. Просимо не відкладати передачу показань приладів обліку на останній день місяця, аби уникнути перевантаження телефонних ліній", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Клієнти "Центру комунального сервісу" можуть передати показники через:

  • особистий кабінет або чатботи у месенджерах;
  • за номером безкоштовної телефонної лінії 0800404407;
  • ящики для передачі показань, що розташовані на вході до сервісних центрів.

Раніше портал Знай повідомляв, може трапитися з кожним: як виправити неправильні показники газового лічильника.

Також наш портал інформував, платіжки за воду: як не платити, якщо у квартирі ніхто не живе.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, боржникам натякнули на відключення важливої ​​комунальної послуги у 2024 році: кому приготуватися.