Українські заправні станції знову переписали ціни на скраплений газ. Середня вартість цього палива за тиждень знизилася до 29,5 гривні за літр. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

Середня роздрібна ціна автогазу у період з 29 грудня по 5 січня знизилася ще на 0,32 гривні – до 29,51 гривні за літр. За даними цінового моніторингу, заправні станції SOCAR зменшили ціни на цей вид палива на 50 копійок до 30,49 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Також на 50 копійок подешевшав автогаз на станціях Neftek та пропонується по 29,99 гривні за літр. В той самий час мережа АЗС KLO за цей період знизила цінник на 40 копійок і продає паливо по 29,89 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Мережі АЗС U.GO та Amic зменшили цінник на скраплений газ на 0,92 та 0,68 гривні відповідно. Водночас на інших станціях це паливо втратило в ціні від 0,2 до 1,1 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Станом на 5 січня середня вартість бензину А-95 піднялася на 2 копійки - до 51,41 гривні за літр. А-95+ у середньому продається по 54,54 гривні за літр. Бензин марки А-92 пропонується в середньому по 48,25 гривні за літр. Дизпаливо додало в ціні 1 копійку і реалізується в середньому за тією самою ціною, що й "п'ятірка".

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, автоаматори вистрибують зі штанів: бензин коштуватиме по 8?

Також наш портал інформував, пів року доведеться кататися на маршрутках: водіїв можуть покарати за простий тюнінг автомобіля.

Крім того, ми писали, водіям нагадали про нюанс із номерними знаками: можуть вліпити 1200 гривень штрафу.