Мобільний оператор "Київстар" вже оголошував про скасовання абонплати за зв'язок для всіх абонентів, а тепер повідомив ще одну не менш приємну новину. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

У грудні "Київстар" пережив найпотужнішу хакерську атаку, через яку багато українців залишилися без зв'язку. В рамках компенсації оператор скасував наступну абонплату за тариф. Однак на цьому сюрпризи не скінчилися.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Так, у компанії заявили, що на цілий місяць з 1 по 31 січня скасовується плата за сервіс "Київстар ТВ". Українці можуть насолоджуватися фільмами та іншим контентом у рамках основного пакета.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"А зараз, щоб висловити свою подяку за ваше розуміння та підтримку, ми скасовуємо плату за основний пакет Київстар ТБ з 1 по 31 січня. І нехай цілий місяць доступного контенту стане місяцем затишних вечорів, які ви проведете поруч із найближчими", - повідомив мобільний оператор.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські хакери атакують електронні пошти українців через "Київстар": фахівці звернулися з важливою заявою.

Також наш портал інформував, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ось у вас політика!": клієнт "Київстар" стверджує, що витратив близько тисячі гривень, щоб мати можливість телефонувати знову.