З початком повномасштабного вторгнення, частина українців були змушені виїхати або продати помешкання. Тому все частіше з'являється потреба переоформити власність на іншого споживача.

Але разом з тим виникає потреба укладення договору про електропостачання на нового власника. Про те, які документи знадобляться та куди звертатися, розповіли на офіційній сторінці Вінницькі східні ЕМ.

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Якщо в помешканні змінився власник, то споживач має звернутися до структурних одиниць обленерго для укладення договору на постачання електроенергії. Для цього потрібно написати відповідну заяву та подати пакет документів.

Документи для укладення договору

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
  • копія паспорта,
  • копія ідентифікаційного коду
  • копії документів права власності на об'єкт в повному обсязі
  • копія договору про надання послуг з розподілу електричної енергії.

Українці можуть подати заявку на укладення нового договору в онлайн форматі. Для цього можна використати сервіс Е-світло.

Платіжка за світло. Фото: скрін youtube
Платіжка за світло. Фото: скрін youtube

Як оформити заявку онлайн

1) Зайдіть на платформу Е-світло

2) Зареєструйтеся в особистому кабінеті споживача

3) приєднайте до облікового запису свій особовий рахунок (потрібно вказати ЕІС-код відповідної площадки комерційного обліку)

4) Після всіх дій, подайте заявку на укладання договору на електропостачання. Для цього знадобляться документи в електронній формі: заява на укладення, паспорт, код ІПН та документ на право власності.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, платіжка за доставку природного газу в 2024 році: кому та скільки потрібно платити

Раніше портал Знай інформував, може статися з кожним: як виправити неправильні показники газового лічильника

Також наш портал повідомляв, "Коли капає зарплата, бачу сльози на очах": експерт зізнався, яка категорія українців страждає, поки влада говорить про протилежне