YASNO нараховує бонуси за своєчасну оплату рахунків. Чи споживачі можуть витратити їх на оплату електроенергії? Відповідь на це питання дали в коментарях на офіційній сторінці компанії-постачальника в соціальній мережі facebook.

Українці почали цікавитись, чи можна заплатити за електроенергію бонусними балами, які нараховує компанія YASNO за вчасну оплату рахунків.

YASNO / фото
YASNO / фото

"Чи розглядаєте такий варіант, щоб накопиченими бонусами можна було оплачувати електроенергію на сайті? Особисто для мене було б дуже зручно", - написала клієнтка.

Фахівці YASNO відповіли, що на даний момент програма лояльності не передбачає можливості оплати рахунків за світло бонусами. Однак, споживачі можуть витратити бонуси, щоб отримати знижку на послуги партнерів компанії, перелік яких постійно розширюється.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Наразі бонуси є умовними одиницями, які можна обміняти на послуги наших партнерів. Програма активно розвивається, до неї постійно залучаються нові партнери", - йдеться у повідомленні компанії-постачальника.

Пояснення YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Пояснення YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ох, ну і заощадила ж я": в "Yasno" українцям розповіли, як працює новий двозонний лічильник світла.

Також наш портал інформував, екстрені, стабілізаційні та аварійні відключення: у Yasno розповіли, чому може зникати світло в наших будинках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, показники передають вчасно, а зайві нарахування з'являються: газовики вказали на дві важливі деталі.