Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні соціальні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили цінники на популярні овочі.

Варто відразу відзначити той факт, що різких стрибків цін у перші дні після Нового року фахівці з ринку не помітили. Проте важливо знати, з якими цінниками зіткнуться українці.

Про це стало відомо завдяки свіжій інформації від фахівців моніторингового сервісу GoToShop.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Вартість цибулі

У перший тиждень грудня цибулю найдешевше продають у мережі супермаркетів "Новус" - по 10,99 грн./кг, у супермаркетах "Сільпо" - 13,00 грн. / кг. По 15,90 грн./кг продають овоч у "Ашані" та "Форі", а в ЕКО Маркеті – по 17,90 грн./кг.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ціни на цибулю, скріншот: gotoshop
Ціни на цибулю, скріншот: gotoshop

Вартість моркви

Купити моркву по 9,90 грн./кг можна в "Варусі". "Сільпо" ціна – 10,90 грн/кг. У форі – 11,90 грн./кг, а у Новусі – 11,99 грн./кг. Ціни на моркву в Ашані стартують від 12,90 грн/кг, а в ЕКО Маркеті – від 13,90 грн/кг.

Ціни на моркву, скріншот: gotoshop
Ціни на моркву, скріншот: gotoshop

Ціни на капусту

У перший тиждень грудня найнижчі ціни на капусту можна зустріти у супермаркетах мережі "Варус" – по 7,90 грн за кілограм. У супермаркетах "Ашан" білокачанна капуста продається по 14,00 грн/кг. А ось пекінську капусту можна придбати в супермаркетах "ЕКО Маркет" за 24,90/кг.

Ціни на капусту, скріншот: gotoshop
Ціни на капусту, скріншот: gotoshop

Нагадаємо, за кілька тижнів борщ подорожчав на 5%: скільки доведеться заплатити українцям за улюблену страву.

Раніше повідомлялося, тепер із новими цінами на молочку: скільки коштує молоко, йогурт та сир.

Також, жульєн вже не здається таким апетитним: українські магазини переписали вартість печериць, салату та петрушки.