Українцям розповіли, як повернути переплату за розподіл газу. Відповідну інструкцію опублікували на facebook-сторінці Волинського філії "Газмережі".

У зв'язку зі зміною оператора ГРМ у деяких областях у споживачів виникли питання щодо переплачених коштів за доставку блакитного палива. У зв'язку із цим газовики розповіли, як можна повернути свої кошти.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"По-перше: для того, щоб зекономити час, радимо заздалегідь дізнатися у Контакт-центрі або Центрі обслуговування клієнтів розмір Вашої переплати. Далі: підготуйте пакет документів і зверніться з ним до найближчого Центру обслуговування або надішліть Укрпоштою", - йдеться у повідомленні.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Які документи слід подати:

  • письмову заяву;
  • копію паспорта;
  • копію ідентифікаційного коду;
  • довідка з банку з реквізитами рахунку (IBAN);
  • копію квитанції у сумі переплати.

Наголошується, що подати заяву на повернення коштів може лише платник послуги, який зазначений у квитанції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, популярний спосіб передачі показників може не працювати: в "Нафтогазі" підказали, як це швидко виправити.

Також наш портал інформував, показники передають вчасно, а зайві нарахування з'являються: газовики вказали на дві важливі деталі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити за зайві нарахування не доведеться: газовики підказали кілька простих правил.