Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація від енергетичної компанії "Yasno" Справа в тому, що багатьох українців, які платять за електрику, цікавлять виплати за так званим "зеленим тарифом".

Споживачі хочуть знати, якою буде ситуація з подібними виплатами у 2024 році. Є навіть громадяни, які підозрюють, що ці гроші вже "пішли" суддям, прокурорам, а також депутатам на "13-ту зарплату". Давайте подивимося, що сказали в "Yasno".

Відповідь на це запитання надали фахівці компанії "Yasno" у мережі Facebook.

Оформлення документів, скріншот: YouTube
Оформлення документів, скріншот: YouTube

Один із клієнтів поставив питання такого плану: "А що там із виплат за зеленим тарифом, у 2024 будуть за 2023, або вже собі в офшори?".

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Представники компанії "Yasno" надали відповідь: "Як тільки ПрАТ "НЕК "Укренерго" перерахує кошти, виплати за "зеленим" тарифу обов'язково буде виконано. Прохання чекати. З повагою, Ірина, команда YASNO".

Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook

Також варто розповісти нашим читачам, що "Зелений" тариф — це державна програма, основною метою якої є придбання електроенергії, що виробляється від альтернативних джерел енергії. Програма поширюється на фізичних та юридичних осіб та діє до 2030 року.

Нагадаємо, в "Нафтогазі" показали, як отримати пільги, якщо вони не приходять: "Просто скажіть...".

Раніше повідомлялося, гроші підуть на вітер: у яких випадках платіж за газ може не зарахуватися.

Також, не втрачайте час у чергах: "Нафтогаз" допоможе з оплатою газу.