Мобільний оператор "Київстар" на честь зимових свят вирішив порадувати абонентом приємним сюрпризом. Українці на якийсь час отримають безкоштовний доступ до популярного сервісу. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Новий рік уже позаду, але українці продовжують отримувати подарунки від мобільного оператора "Київстар". На цей раз можна отримати безкоштовний доступ до популярного сервісу, проте час пропозиції дещо обмежений – до 7 січня.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Так, кожен українець, навіть не являючись абонентом "Київстар", може безкоштовно насолоджуватися фільмами та серіалами, скориставшись сервісом "Київстар ТБ".

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Отримайте повний доступ до Київстар ТБ до 7 січня, хоч який у вас оператор. Зверніть увагу, що пропозиція не розповсюджується на категорію "Покупка"", - йдеться у повідомленні мобільного оператора.

Скористатися сервісом можна як зі смартфона, так і комп'ютера або телевізора Smart TV, встановивши відповідний додаток.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 500 гривень від "Київстар": мобільний оператор застеріг українців.

Також наш портал інформував, дорога техніка та щедрі подарунки раз на 6 днів: "Київстар" порадує українців до зимових свят.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією.