"Ощадбанк" може блокувати українцям картки для соціальних виплат. Про це свідчить ситуація, яку описав один із клієнтів фінустанови на порталі "Мінфін".

Українець розповів, що оформив у "Ощаді" нову картку для соціальних виплат, проте так і не встиг отримати на неї допомогу від держави. За його словами, картку заблокували за першого ж нарахування виплати.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Коли перша сума допомоги поступила на карту (1080грн) я зрозумів що не можу зняти цих грошей, тим більше не можу виконати жодної операції по карті. На гарячій лінії мені говорять що то фінансовий моніторинг встановив якісь обмеження", - поділився чоловік.

У банку клієнту заявили, що він нібито потрапив під фінмоніторинг, проте не змогли пояснити, які саме операції викликали питання та не дали жодних термінів вирішення проблеми.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Банкомат "Ощадбанку", скріншот: YouTube
Банкомат "Ощадбанку", скріншот: YouTube

"Тільки що ще раз звертався до відділення після чого впевнився що співробітники некомпетентні в даному питанні, і не можуть навіть конкретно сказати причину блокування картки яка тільки випущена і де була лише одна операція по надходженню державної допомоги. Уже дзвонив і звертався куди тільки можна”, - обурився українець.

Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін
Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнтам "Ощадбанку" доведеться заплатити за пластикові картки: кому готувати гаманці.

Також наш портал інформував, забув попередити ПФУ – втратив частину пенсії: за що українцям можуть скоротити виплати.

Крім того, ми писали, бракує стажу: чи отримають допомогу українці, які не встигли заробити собі на пенсію.