Відомий львівський курортний готель Emily Resort опинився в центрі чергового скандалу. Українці висловили невдоволення у зв'язку з тим, що на тлі можливих обстрілів з боку агресора, що відбулися, там планується по-справжньому розкішний захід, включаючи знаменитих гостей.

На своїй офіційній сторінці готель розмістив афішу про його проведення.

Ведучими цього заходу, що не дивно, стане зіркова параЮрія Горбунова та Каті Осадчої. Серед гостей там будуть Іво Бобул, Віктор Павлік та група Kadnay.

Однак увага до Emily Resoty привернула не сам факт його проведення, а його ціна — участь охочим коштуватиме 20 тисяч гривень за одну особу.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Назріває питання: чому так дорого?

Вся справа у святковому столі, який так і харчує різноманітними делікатесами та стравами з екзотичними назвами.

Горішки з фаршмаком і копченою фореллю, канолі з паштетом з печінки кролю, рієт з карпатської форелі, пончики з качкою та ботаргою з яловичого серця, канелі з шелдаром і карпатською бринзою — все це лише маленька частина багатого Козацького столу.

Крім того, ми писали про Львів та італійську мафію: Марія Ланг розповіла про ситуацію з корупцією

Також наш портал повідомляв, у Львові оштрафували пенсіонерку, яка зламала собі щелепу у тролейбусі: "Жорстокий жарт..."

Раніше стало відомо про те, що тесть чиновника Львівської ОВА придбав землі у Львові на 11 мільйонів грн та розкішне BMW: пенсіонер не знав що таке бізнес і був роботягом