Українці повинні щомісяця передавати показники газових лічильників, щоб отримувати правильні платіжки за спожите паливо. На facebook-сторінці "Нафтогазу" показали спрощений спосіб передачі.

Споживачі, які несвоєчасно передають показники газових лічильників, можуть отримувати платіжки з неправильними нарахуваннями. Справа в тому, що за відсутності даних сума до оплати розраховується за середнім споживанням клієнта за попередні періоди.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

В "Нафтогазі" показали один із найпростіших способів передачі показників, який дозволить і гроші зберегти, і час заощадити.

Покрокова інструкція:

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще
  • перейти на сайт gas.ua та в головному меню натиснути розділ "Передача показань";
  • ввести особовий рахунок, а також перші три літери прізвища та натиснути "Надіслати";
  • у вікні, що відкрилося, ввести поточні показання та номер телефону;
  • натиснути "Надіслати" і дочекатись повідомлення, що покази передані.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

У газопостачальній компанії нагадують, що передавати показники лічильника необхідно навіть якщо вдома ніхто не живе та блакитне паливо не споживається.

Раніше портал Знай повідомляв, українці можуть отримати знижку від Нафтогазу: достатньо виконати 1 умову.

Також наш портал інформував, купувати не обов'язково: українцям розповіли, як економити на світі, не встановлюючи новий лічильник.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як залишитися з грошима і без зайвих цифр у платіжках: газовики пояснили, що потрібно зробити.