В Україні спостерігається зниження цін на два важливі продукти - цукор та соняшникову олію. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Українці можуть сміливо поповнювати запаси цукру та олії, оскільки цінники у супермаркетах відчутно знизилися. Ці продукти потрібні для приготування багатьох страв, тому точно знадобляться на кухні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на цукор

Середній цінник на продукт наприкінці грудня становить 30,67 гривні за кілограм. Місяцем раніше цукор у середньому пропонувався по 33,07 гривні за кіло. Найбільш вигідний цінник на цукор у мережі супермаркетів Varus - 28,90 гривні за кілограм. Novus виставив найвищу ціну – 31,99 гривні.

Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін
Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ціни на соняшникову олію

Соняшникова олія торгової марки "Олейна" рафінований в середньому пропонується по 51,35 гривні за 850 мл. Цінник на 8 гривень нижчий, якщо порівнювати з попереднім місяцем. В той самий час соняшникова олія "Щедрий Дар" зменшилась в ціні на кілька копійок і продається в середньому по 53,17 гривні за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію. Фото: скрін Мінфін
Ціни на соняшникову олію. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, задоволення не з дешевих: скільки українцям потрібно витратити, щоб приготувати крабовий салат.

Також наш портал інформував, готуйтеся вивертати кишені: в Україні прогнозують подорожчання стратегічно важливого продукту.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, про старі ціни на молочні продукти доведеться забути? Українців попередили про подорожчання найпопулярніших товарів.