Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важлива інформація від фахівців компанії "Нафтогаз". Справа в тому, що деякі споживачі зустрічаються з проблемою дуже завищених платіжок і мало хто знає, що потрібно робити в таких ситуаціях.

Так, одна з українок заявила, що її лічильник показав лише 17 кубів використаного газу, а ось у платіжці прийшло цілих 128 кубів.

Про це стало відомо завдяки інформації у відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії звернулася з питанням такого плану: Чому в рахунку на оплату сума значно більша, ніж використовували? Використовували 17 м3, а у рахунку 128? Як це розуміти? Чому так?

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Представники компанії відповіли, що розрахунок суми до оплати за постачання газу здійснюється виключно на основі даних від конкретного облгазу.

"Відповідно якщо Ви не погоджуєтесь з нарахуваннями та обсягами, які нам передав Ваш облгаз - зверніться, будь ласка, до них. Потім, якщо за Вашим рахунком оператор ГРМ зробить коригування обсягів, то вони повинні передати ці дані нам. Після того, як ми отримаємо ці дані, за Вашим особовим рахунком буде здійснено перерахунок, але наступного місяця після місяця отримання скоригованих обсягів, — відповіли в Нафтогазі.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Нагадаємо, треба знати всім споживачам: газовики "розклали по полицях" важливе питання.

Раніше повідомлялося, українці можуть отримати знижку від Нафтогазу: достатньо виконати 1 умову.

Також, комуналка з 1 січня: що буде з тарифами в новому році.