Газопостачальні компанії показали тарифи на блакитне паливо для населення на січень 2024 року. Кому доведеться платити 10 гривень за кубометр, повідомляє "ГазПравда".

Свої річні пропозиції на перший місяць 2024 року оприлюднили 12 постачальників. Їхні розцінки залишаються на колишньому рівні, оскільки триває дія мораторію.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Залежно від компанії побутовим споживачам доведеться віддавати від 7,70 до 999 гривень за кожний кубометр. При цьому основна кількість українців платитиме 7,96 гривні за куб, адже саме такий тариф встановлено компанією "Нафтогаз", яка обслуговує 98% побутових споживачів.

Найвищий цінник на блакитне паливо будуть віддавати клієнти ТОВ "РІТЕЙЛ СЕРВІС" ТМ "Світлогаз" – 9,99 гривні за куб. Найнижча ціна в ТОВ "ЕРУ ЛЮДЯМ" – 7,70 гривні за куб.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Ціни на газ для населення зафіксовані до кінця опалювального сезону. Коли можливо перегляд тарифів поки офіційно не повідомляли. Проте за прогнозами НБУ, мораторій можуть скасувати у 2025 році і тоді ж почнуть покроково зростати ціни на газ, тепло та гарячу воду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати знижку від Нафтогазу: достатньо виконати 1 умову.

Також наш портал інформував, тарифи на одну з комунальних послуг переглянуть: скільки платити з 1 січня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, всі ці порушення можуть спустошити ваш гаманець: які штрафи покладаються за маніпуляції з лічильниками.