Цього року банки України створили масу цікавих пропозицій для клієнтів, пропонуючи різноманітні акції та знижки напередодні свят. Все починається з нагоди виграти чудові призи: від сертифікатів до захоплюючих подорожей.

Інформацію про всі новорічні акції опублікувало Міністерство фінансів.

Приватбанк та Mastercard порадували своїх клієнтів 24 новорічними боксами з технікою Apple та можливістю виграти туристичну подорож на 100 000 гривень.

банківська карта
банківська карта

Щоб взяти участь у цій акції, достатньо розрахуватися карткою Visa від Приватбанку та здійснити п'ять сплат через еквайринг на суму від 100 гривень кожна. Це, безумовно, зробить новий рік яскравішим та цікавішим.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Райффайзен Банк надає сертифікати Giftmall на 500 гривень за розрахунки кредитною карткою Mastercard. Не пропустіть можливість бути серед перших 120 учасників, щоб отримати цей сертифікат. Акція триватиме до кінця грудня 2023 року.

ПУМБ пропонує скористатися кешбеком від 3% до 10% за покупки в різних партнерських мережах, включаючи Цитрус, MOYO, КнигоЛенд, Proizd ua та багато інших. Це чудова можливість заощадити при покупці новорічних подарунків і не лише.

Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube
Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube

Знижка 10% при оплаті карткою Visa від Укргазбанку або ОТП доступна для замовлення товарів на Makeup від 1000 гривень. Ця пропозиція актуальна лише до 30 грудня 2023 року, тому варто поквапитися.

Деякі банки також пропонують збільшені кешбеки до 100% для клієнтів при покупках у супермаркетах «Фора», а також знижки на доставку замовлених товарів. Купони на знижку доступні при оплаті картками від різних банків, таких як Укрексімбанк, Ідея Банк, Акордбанк та інші.

Приватбанк
Приватбанк

Святкові розваги також включають знижки на поїздки з використанням карток Visa від Таскомбанку, Укргазбанку, ОТП, Укрексімбанку у таких сервісах, як Bolt. Крім того, відвідувачі «Резиденції Санти» можуть насолодитися знижкою 10% при сплаті квитків карткою Mastercard від Таскомбанку, Кредобанку, ОТП, Райффайзену та інших.

Також наш портал поділився тим, що відкрито сезонне полювання на подарунки: Vodafone представили нову Різдвяну акцію

Раніше стало відомо, подарунок під ялинку або новорічний штраф: лише 30% посадових осіб заповнили декларації без помилок