Клієнтам "Ощадбанку" доведеться заплатити за свої пластикові картки, якщо вони передчасно "вийдуть з ладу". Про це стало відомо зі скарги українця на офіційній сторінці банку в соціальній мережі facebook.

Українець поскаржився, що його пластикова карта передчасно зносилася, тому постало питання її заміни. Для цього він звернувся до відділення, де співробітники попросили сплатити 40 гривень комісії за видачу нової картки.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Сьогодні тричі був в так званому відділенні так званого ощадбанку, щоб вирішити одне питання поміняти карту, бо наявна розсолилась, як ганчірка, хоча повинна була би служити до 10.25, але 40 грн взяти на перевипуск карти, не забарились", - поскаржився українець.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

В "Ощаді" відреагували на скаргу та пояснили, що достроковий перевипуск картки – платна послуга. Якщо ж термін картки минув, то нову видадуть безкоштовно.

"Якщо це достроковий перевипуск, тоді згідно тарифів банку є комісія за її перевипуск, про яку вам повідомили працівники", - пояснив співробітник фінустанови.

Карти "Ощада". Фото: скрін facebook.com/oschadbank
Карти "Ощада". Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, термін дії картки минув: у "Ощадбанку" пояснили, як пенсіонерам отримати нараховані виплати.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти "ПриватБанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто..