Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на зелений горошок, кукурудзу та мариновані огірки.
Таким чином, перед приходом Нового року на полицях українських супермаркетів ціни основних "салатних" продуктів для заправки – знизилися.
Про це стало відомо завдяки детальній інформації аналітиків економічного порталу Minfin.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Вартість кукурудзи

Зокрема, цукрова кукурудза, порівняно з минулим місяцем, знизилася з 34,78 грн до 33,92 грн за 420 грам. Торгова марка Верес подешевшала більше ніж на 10 гривень, до 41,26 грн за 340 грам.

Ціни на кукурудзу, скріншот: Minfin
Ціни на кукурудзу, скріншот: Minfin

Вартість зеленого горошку

У свою чергу, зелений горошок Novus опустився в ціні з 44,92 грн до 53,99 грн за 410 грам. Горошок Верес подешевшав із 51,89 грн до 44,93 грн за 400 грам.

Ціни на зелений горошок, скріншот: Minfin
Ціни на зелений горошок, скріншот: Minfin

Вартість маринованих огірків

А ось мариновані огірки бренду "Верес" продаються за півлітрову банку по 79,90 грн у магазинах "Ашан". У Megamarket беруть – 80,50 грн, у Metro – 95,38 грн., у Novus – 69,99 грн, у Varus – 85,90 грн.

Ціни на огірки мариновані, скріншот: Minfin
Ціни на огірки мариновані, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще