Споживачам тепла та гарячої води необхідно встигнути пройти важливу процедуру до кінця місяця. В іншому випадку можна отримати некоректні платіжки за отримані послуги. Відповідне оголошення з'явилося на офіційній facebook-сторінці АТ "Облтеплокомуненерго".

Українців просять не забути пройти важливу процедуру, від якої залежить правильність нарахувань у платіжках. Мова про передачу показників квартирних лічильників тепла та гарячої води.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Комунальники закликають встигнути передати дані до кінця грудня, щоб завершити рік з актуальними даними про споживання тепла та гарячої води. Тобто у споживачів залишилося лише кілька днів.

Споживачі, які не встигнуть у рекомендовані терміни, ризикують отримати платіжки, розраховані за середнім споживанням на попередні періоди. Отже, сума до оплати може бути вищою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Втім, актуалізувати дані та позбутися заборгованості можна за наступної передачі показників або звернутися з відповідним проханням безпосередньо до постачальника послуг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні зросли тарифи на комуналку, але люди могли цього не помітити: що змінилося за рік.

Також наш портал інформував, "Рекомендуємо сплатити...": в "Yasno" підказали, як українцям чинити з настирливими повідомленнями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити за труби? Що нового буде у газових платіжках для приватних та багатоквартирних будинків.