У YASNO звернулися до споживачів електроенергії з важливим оголошенням. Що просять українців зробити до кінця року, йдеться в повідомленні компанії-постачальника на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Фінансове становище українців через повномасштабну війну помітно погіршилося, тому в деяких споживачів встигли накопичитися борги на електроенергію. У YASNO закликали по можливості до кінця року виплатити борги.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Не беріть в новий рік справу, яку можна завершити ще в цьому році. Сплатіть борг за світло, якщо він у вас є. Для оплати рахунків в YASNO є зручні сервіси", - йдеться у повідомленні.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Водночас споживачам нагадали про новий спосіб оплати платіжок за спожиту електроенергію. На сайті YASNO можна провести платіж, вказавши тільки адресу споживача. Це дуже зручно, коли під рукою немає особового рахунку.

Також сплатити рахунок клієнти YASNO можуть через чат-бот в viber або telegram.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстренні, стабілізаційні та аварійні відключення: у Yasno розповіли, чому може зникати світло в наших будинках.

Також наш портал інформував, "Ох, ну і заощадила ж я": в "Yasno" українцям розповіли, як працює новий двозонний лічильник світла.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, непідйомні платіжки: українцям показали спосіб розпрощатися з боргами за комуналку.