Напередодні новорічних праведників для українців відкривається реєстрація на нову гуманітарну допомогу. Підтримка надає Єврейська релігійна громада в місті Київ для тих, хто ще не отримував аналогічну допомогу. Про це повідомляється на facebook-сторінці громади.

Внутрішньо переміщені українці, які проживають у Києві, можуть зареєструватися для отримання гуманітарної продуктової допомоги. Звертатися за підтримкою можуть лише ті, хто не отримував аналогічну допомогу від єврейської релігійної громади м. Києва у 2022 – 2023 роках.

Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела
Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела

Гуманітарна допомога надається лише тим, хто отримав статус ВПО у 2022 та 2023 роках, а також зареєстровані у столиці. Перевага надається сім'ям із незахищених верств населення.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Як і коли можна отримати допомогу

Українці, які відповідають усім критеріям, можуть записатися на отримання продуктової допомоги 24 та 25 грудня за телефоном: 0442359082. Реєстрація проводиться з 10:00 до 17:30 (перерва з 14:00 до 15:00).

У разі успішної реєстрації забрати гуманітарну допомогу можна 27 грудня з 11:00 до 14:00 за адресою: м. Київ, вул. Шота Руставелі, 13, будівля Центральної синагоги Києва – центральний вхід.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям почали видавати грошові сертифікати на 2500 гривень: на що можна витратити.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.