Одне з головних християнських свят – Різдво Христове. Спираючись на новоюліанський календар людей святкування Різдва 25 грудня.

Біблійна історія говорить про те, що багато століть тому цього дня народився Ісус Христос, рятівник всього роду людського. Цього дня православна церква по-особливому відзначає це свято. Так, у всіх храмах проходить святкова літургія, а будинки хазяйки готують особливий стіл, на який виставляють низку пісних страв, де на чолі святкового столу обов'язково має стояти кутя.

Але не єдиними смакотами славитися цей день. Перед початком трапези глава сімейства разом із родичами та друзями зачитують подяку молитву і переходять до святкових привітань та побажань. Так як не всі люди можуть відразу придумати, що ж їм побажати, то ми підготували вам ряд побажань у прозі, які можна завчити або навіть роздрукувати або переписати і зачитати гостить у свято.

Вітання у прозі з Різдвом Христовим

З Різдвом Христовим я вас дорогі вітаю! З неба різдвяна зірка спустилася і принесла з собою добру звістку про те, що Христос народився. Вже багато століть ми святкуємо та шануємо цю подію. Бажаю, щоб у вашій сім'ї й надалі була така традиція, а разом вірою в Христа, щоб росла та міцніла ваша сім'я. Гармонії вам та достатку!

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

****

Різдво прийшло, а це справжнє диво! Хто б міг подумати, що така важлива православна подія міцно вкоріниться в нашій свідомості. А це означає, що Господь нас усіх об'єднав і ми на знак подяки святкували та святкуємо день його народження. Зібрати всіх вас за одним столом, це теж велике щастя та справжня удача. Бажаю, що протягом усього року вас супроводжував успіх, добробут і, звичайно ж, підтримка рідних і близьких людей.

****

Привітання для дітей та дорослих, ivona.bigmir
Привітання для дітей та дорослих, ivona.bigmir

****

Кожне свято – це диво, а Різдво Господнє – це одне з головних чудес, яке доступне нам людям. Моє красиве побажання для всіх гостей: бажаю, щоб у це свято, та й увесь рік був зігрітий теплом і щастям. Нехай ваш будинок, обходять усі негоди та проблеми, нехай тільки добро і світло поселяється у вашому домі. Будьте гідним прикладом своїм друзям та дітям.

****

Моя проза для друзів, хочу їх привітати з наступаючим святом, з Різдвом Христовим! Нехай моє коротке побажання стане для вас натхненням і поштовхом для нових ідей та нових справ. Бажаю вам друзі завжди знаходити привід для радості та завжди перебувати у стані гармонії та безмірного щастя. Багато століть тому Христос страждав за нас, то давайте віддамо йому свою данину поваги і житимемо за праведним. Адже це не складно, щодня робити хоча б одну добру справу і тоді весь світ буде наповнений щастям і добром.

****

Православні, християнські свята дарують нам привід для щоденної радості, але ми у своїй побутовій метушні чомусь забуваємо іноді за них. Так, ось я бажаю, щоб усі ми знаходили в собі сили, а головне бажання зустрічати щодня з посмішкою, насолоджуватися кожній миті, проведеній з батьками та дітьми. Адже батьки рано чи пізно підуть із нашого життя, а діти раптово упорхнуть у своїх справах і створюватимуть свої сім'ї. Всім присутнім миру, гармонії та добрих, душевних моментів. Давайте цінувати та берегти своє справжнє!

Від близьким важливо почути теплі привітання, mir24
Від близьким важливо почути теплі привітання, mir24

Мої душевні рядки, привітання, я адресую коханій людині, яка щодня знаходить момент, щоб мене порадувати та надихнути. Я бажаю, щоб у житті кожної людини було таке натхнення, за допомогою якого і гори можна згорнути і досягти надзвичайних висот. Всім нам щастя та щирої віри у Всевишнього нашого.

****

Вітаю з Різдвом! Нехай це свято принесе в дім світлу радість, затишне тепло, Божу благодать, добробут, достаток та гарний настрій!

***

Нехай у житті почнуть відбуватися чудеса, виконуватися бажання і запалиться та зірка, яка вкаже шлях до успіху. З Різдвом!

***

Нехай світло великого свята Різдва наповнить будинок затишком та теплом, серце — смиренністю та радістю. Нехай Бог дарує здоров'я, добробут та любов до ближнього!

Різдво
Різдво

Нагадаємо, чи можна відзначати Різдво 7 січня: священик ПЦУ уточнив, що молитва не буде зайвою