"Ощадбанк" ухвалив важливе рішення щодо пластикових карток і попередив, що у клієнтів залишилося кілька місяців, щоб їх замінити. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

Пластикові картки "Ощадбанку", термін дії яких закінчився з лютого 2022 року, можуть використовуватися клієнтами до 31 березня 2024 року. Термін дії карток буде продовжено автоматично для всіх клієнтів, у тому числі внутрішньо переміщених українців.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчується починаючи з лютого 2022 року. Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення Ощадбанку для її отримання у зручний для вас час", - йдеться у повідомленні банку.

У банку зазначили, що ще кілька місяців такі картки можуть повноцінно використовуватись, зокрема, можна знімати готівку, розплачуватись у магазинах та проводити інші операції.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Разом з тим, за можливості клієнтам радять звернутися до відділення "Ощада" для перевипуску простроченої картки. Зробити це необхідно у наступні три місяці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, термін дії картки закінчився: в "Ощадбанку" пояснили, як пенсіонерам отримати нараховані виплати.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Привласнив чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки.