Мобільний оператор Lifecell вирішив порадувати абонентів на честь зимових свят та роздає безкоштовні гігабайти та інші корисні подарунки. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Абоненти Lifecell можуть взяти участь у новій акції мобільного оператора та отримати додаткові гігабайти інтернету, а також інші приємні "плюшки". Для цього потрібно виконати нескладні умови.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"На вас чекає завірюха сюрпризів. Отримайте до 2024 ГБ на рік та інші сюрпризи на святковому колесі від lifecell за перезамовлення тарифу або поповнення від 300 грн при виконанні умов акції", - йдеться у повідомленні оператора.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Скористатися шансом на подарунок можуть індивідуальні абоненти Lifecell, окрім тарифних планів "Єдиний" та "Гаджет" з пакетом послуг "Безпека". Акція діятиме до 29 лютого 2024 року включно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українка поскаржилася, що її обдурив "Київстар": залишилася без грошей та інтернету, але з пошарпаними нервами.

Також наш портал інформував, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ось у вас політика!": клієнт "Київстар" стверджує, що витратив близько тисячі гривень, щоб мати можливість телефонувати знову.