Для всіх наших любих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами у цінниках на важливі продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на пшеничний хліб, вершкове масло та бекон.

Варто одразу наголосити на тому факті, що ціни на хліб продовжують поступово знижуватися. Також дешевшають і різні бренди вершкового масла.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Вартість пшеничного хліба

Згідно з відкритою інформацією, пшеничний хліб - "нарізка", станом на 20 грудня, продається по 31,95 грн за 650 грам. Порівняно з минулим місяцем, його вартість залишилася на колишньому рівні. А ось пшеничний хліб Цар нарізка подешевшав із 33,81 грн до 32,99 грн за 600 грам.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ціни на хліб пшеничний, скріншот: Minfin
Ціни на хліб пшеничний, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

Трохи подешевшало і вершкове масло бренду "Селянське" 72,5%, до 69,19 грн за 200 грам. Тим часом, вершкове масло марки "Яготинське" 73% подорожчало з 74,44 грн. до 76,03 грн. за 200 грам.

Ціни на масло вершкове, скріншот: Minfin
Ціни на масло вершкове, скріншот: Minfin

Вартість бекону

У свою чергу, бекон Укрпромпостач підвищився в ціні з 399,43 грн/кг до 410,19 грн/кг. Бекон Ятрань Козацький подорожчав із 326,57 грн/кг до 339,90 грн/кг.

Ціни на бекон, скріншот: Minfin
Ціни на бекон, скріншот: Minfin

Нагадаємо, накрити новорічний стіл без боргів не вийде: Ашан та МегаМаркет показали ціни на оливки та рибні консерви.

Раніше повідомлялося, на овочі наскребемо, а на оселедця може не вистачити: скільки коштуватиме "Шуба" на новорічному столі.

Також, цінові перепади: скільки доведеться заплатити за овоч, без якого на кухні не обійтися.