Українці, які справно платять за комунальні послуги, зокрема газ, іноді отримують повідомлення про заборгованість. Чому так відбувається, пояснили фахівці Сумської філії "Газмережі" на офіційній сторінці в соцмережі facebook.

Споживачі, які справно платять за доставку газу, іноді стикаються тим, що їхня оплата не зараховується і надходить повідомлення про заборгованість. Газовики наголошують, що найчастіше таке відбувається через помилки при оплаті послуг.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

По-перше, потрібно переконатися у правильності реквізитів. Багато споживачів перейшли під крило "Газмережі", але продовжують платити колишньому оператору ГРМ.

По-друге, при оплаті недостатньо вказати лише реквізити. Щоб кошти були зараховані правильно, слід зазначити номер особового рахунку.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

По-третє, для зручності газовики радять використовувати для оплати особистий кабінет "Газмережі". Таким чином, можна уникнути будь-яких помилок, адже там автоматично генерується вся необхідна інформація.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зверніть увагу на конфорку: газовики екстрено попередили українців.

Також наш портал інформував, готуйте гаманці вже зараз: газовики пояснили, скільки доведеться платити 2024 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тепловики звернулися до українців через лічильники на тепло та гарячу воду: це має зробити кожен.