Багато українців платять за комунальні послуги, використовуючи лише смартфон чи комп'ютер. Але що робити, якщо пропало світло та інтернет? У YASNO запропонували альтернативний спосіб оплати платіжок.

Онлайн-сервіси спрощують життя українців, зокрема щодо оплати комунальних послуг. Провести оплату можна за лічені хвилини, навіть не встаючи з дивана. Однак через неадекватного сусіда можуть виникати ситуації, коли зникає світло і зв'язок.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Так, якщо надумали сплатити рахунки, але в один "прекрасний" момент не стало благ цивілізації у вигляді світла, інтернету та зв'язку, то можна все зробити "по-старому".

У YASNO нагадали, що українці можуть оплачувати рахунки за електроенергію у відділеннях партнерів:

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще
  • ПУМБ;
  • ПриватБанк;
  • А-банк;
  • МТБ Банк;
  • Індустріалбанк;
  • Укрпошта;
  • Нова Пошта.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Найчастіше відділення банків та пошти оснащені генераторами та мають доступ до інтернету, тому працюють навіть в умовах блекауту. Клієнти можуть сплатити за комуналку, скористатися іншими послугами, зігрітися і при необхідності навіть зарядити гаджети.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, без підвищення на 15% не обійтися? Якими будуть тарифи на світло, воду та газ в Україні вже з квітня 2024 року.

Також наш портал інформував, популярний спосіб передачі показників може не працювати: в "Нафтогазі" підказали, як це швидко виправити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці платитимуть за газ по-новому: до мешканців трьох регіонів звернулися з важливим попередженням.