Українцям, які потребують підтримки, видадуть грошові сертифікати для придбання необхідних речей. Відповідну допомогу надає благодійний фонд "Бути успішним" у рамках проєкту "Гуманітарний блок".

Українці, які належать до деяких категорій уразливості, можуть отримати допомогу від благодійного фонду у вигляді сертифіката на суму 2500 гривень. Витратити його можна у магазинах "Епіцентр" на купівлю одягу, побутового приладдя чи ліків.

Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube
Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу

Внутрішньо переміщені громадяни, які проживають в Одесі, які належать щонайменше до однієї категорії вразливості:

  • самотній батько чи мати;
  • багатодітна родина;
  • безробітний;
  • вдова чи вдівець;
  • людина з інвалідністю;
  • член єврейської сім'ї.

Допомога надається одноразово і лише тим особам, які не отримали аналогічну допомогу раніше.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу

Претенденти повинні пройти попередню реєстрацію, заповнивши онлайн-форму за цим посиланням. Після цього представник фонду зв'яжеться та повідомить, коли можна отримати сертифікат. Видача проводиться за адресою: м. Одеса, вул. Садова, 11 у призначений час.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть оформити нову гуманітарну допомогу до свят: як зареєструватися.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.