Українцям пропонують зареєструватись на грошову допомогу від громадської організації Fight For Right. Прийом заявок триватиме до 28 грудня. Про це повідомляють на facebook-сторінці організації.

Українці з інвалідністю, які набули статусу внутрішньо переміщеної особи не більше трьох місяців тому, мають можливість оформити адресну фінансову допомогу. Виплати надаються як дорослим, і на дітей з інвалідністю.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

"Ми хочемо підтримати нещодавно переміщені сім'ї з людьми з інвалідністю та дітьми з інвалідністю. Сподіваємося, що адресна фінансова допомога дасть змогу протягом зимового періоду покрити основні витрати усім, хто зіткнувся з такими проблемами, як втрата майна та засобів для проживання", - повідомили в організації.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Заповнити форму для реєстрації на допомогу можна за посиланням. В анкету необхідно підвантажити копію довідки ВПО та довідку МСЕК. Заявки приймаються з 14 до 28 грудня. Після завершення відбору учасники, які подали заявки, отримають повідомлення про призначення або відмову у грошовій допомозі.

Раніше портал Знай повідомляв, сім категорій українців можуть отримати додаткову виплату: важлива лише професія.

Також наш портал інформував, фінансова підтримка українців: кому виплатять по 3600 гривень протягом трьох місяців.

Крім того, ми писали, мінімум 2000 гривень: українцям нагадали, як отримати фіндопомогу на себе та дитину.