Один з найбільших в Україні державних банків "ПриватБанк", який відомий своєю великою мережею банкоматів та терміналів поповнення, знову підносить своїм клієнтам неприємні фінансові "сюрпризи".

На цей раз одна з клієнток банку буквально "нарвалась" на проблему через погашення кредитної лінії. Справа в тому, що банкомат прийняв її готівку, але зарахував не всю суму.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Я, Вікторія Анатоліївна, 06 грудня 2023 року о 17.28 повідомила за номером 3700 про себе у роботі терміналу місто Полтава, вул. Ковпака 26 ТРЦ Екватор. У мене в терміналі самообслуговування було проведено операцію з погашення кредиту 620гр УкрСиббанк. До терміналу я внесла три купюри 20 гр, 100 гр, 500 гр, на екрані терміналу показало 120 гр, а останні 500 гр пройшли, але на екрані нічого не показало.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Я швидко набрала 3700, де зробила заявку 17.28. за номером 27861406, о 17.31 відповідь: За вашою заявкою ми отримали підтвердження збою. Просимо вибачення за незручності. 07.12.23 мені повернули 120 гр (ті гроші, які висвітилися на екрані). 500 гр не знайшли після інкасації.

Після численних дзвінків на 3700, мені сьогодні передзвонили і оператор сказала, що після інкасації зайвих коштів не було, а термінал повернув гроші в той же час... Скажіть будь ласка, навіщо мені витрачати час, нерви, енергію на розмови, як би я забрала 500 гр. Шахраї працівники Приват Банку у місті Полтава. Як вам не соромно!!!", - розповіла незадоволена клієнтка "ПриватБанку".

Відгук незадоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Представники банку поки що ніяк не відреагували на цей відгук.

Нагадаємо, доведеться збирати документи: клієнтам ПриватБанку пояснили, як повернути свої кошти.

Раніше повідомлялося,детектив БЕБ перед відкриттям декларацій купив квартиру у столиці за 6,5 мільйона.

Також, подарунки під ялинку: "Ощадбанк" приготував для клієнтів новорічний сюрприз..