В розпал сезону супермаркети оновили ціни на два популярні фрукти: хурма та гранат. Актуальні ціни на них розміщені на платформі zakaz.ua.

Найбільше хурму та гранат купують з настанням холодів - саме ця пора вважається їх сезоном. Тому потрібно знати, скільки доведеться віддати за вітамінний заряд взимку.

Ціни на фрукти, скріншот: YouTube
Ціни на фрукти, скріншот: YouTube

Вартість хурми

Ціна на хурму залежить від сорту та супермаркету. У Варусі пропонують придбати звичайну хурму за 69 гривень за кілограм. А сорт Персимона буде коштувати майже у два рази дорожче –за 119 гривень за кілограм.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ціна хурми. Фото: скрін заказ.юа
Ціна хурми. Фото: скрін заказ.юа

У Новусі кілограм хурми Корольок можна купити за 84,99 гривні, тоді як сорт Піраміда можна придбати трошки дорожче –за 88, 29 гривень. В АТБ хурма Піраміда буде коштувати 89 гривень за кілограм, а за Шарон доведеться віддати близько 130 гривень за кілограм.

Вартість гранату

Гранат не можна назвати дешевим, але попри це він досить популярний. В Ашані ціни на звичайний гранат стартують від 73, 90 гривень, якщо брати по знижці. А максимальна ціна досягає позначки в 114,90 гривень.

Ціна гранат. Фото: скрін заказ юа
Ціна гранат. Фото: скрін заказ юа

У Новусі за кілограм гранату доведеться заплатити 124 гривні, але вартість залежить від сорту гранату, і найдешевший – звичайний гранат. Також вартість залежить і від торгової мережі, де продається улюблена ягода.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, улюблена новорічна страва "влетить в копієчку": скільки доведеться викласти за бутерброди зі шпротами

Раніше портал Знай інформував, вони в сотні разів смачніші за свіжі: рецепт консервованих мандаринів до Нового року, зберігати можна довго

Також наш портал повідомляв, різдвяна допомога для пенсіонерів: на яку підтримку можуть розраховувати літні українці